Het franchisenetwerk Valentino Chocolatier op de 5de Brussels Chocolade Beurs

Geplaatst door: Franchising Belgium

Het Belgische franchisenetwerk Valentino Chocolatier zal aanwezig zijn op de 5e Brussels Chocolade Beurs die van 2 tot 4 maart zal plaatsvinden op de site van  Tour & Taxis.

Het thema van deze nieuwe editie “Chocolade & Cacao: Grote Avontuur” zal de creativiteit en de passie vieren van de chocoladefabrikanten. Eén van de belangrijkste attracties is de onvermijdelijke show waar de ontwerpers en chocolatiers de collectie 2018 van chocolade jurken zal presenteren.

De Valentino Chocolatier-franchise zal eraan deelnemen met een model van ontwerper Sixtine Anne de Molina.

Ook enkele andere franchiseformules, actief in de chocoladewereld, zullen er aanwezig zijn, zoals chocolatiers Bruyerre en Pralibel en Les Secrets du Chef die er elk jaar workshops zal presenteren.

Een netwerk dat zich ontwikkelt in franchising

Valentino chocolatier heeft momenteel een eigen netwerk van 6 winkels en een franchisewinkel in Vlaams-Brabant in Herinnes en een shop in de shop in Ternat en Zoerzel.

Hun pralines en andere specialiteiten worden ook verkocht in een 50-tal gespecialiseerde speciaalzaken in België en in het buitenland (Europa, Azië, Noord- en Zuid-Amerika).

Sinds vorig jaar is Valentino Chocolatier een junior lid van de Belgische Franchisefederatie met de ambitie om door te groeien via het businessmodel van franchising.

Voor meer inlichtingen over het concept van Valentino klik hier.