Het franchisenetwerk Quick groeit met een opening in Gembloux

Geplaatst door: Franchising Belgium

Op dinsdag 6 september opende het 93e Belgische Quick restaurant haar deuren. Goed nieuws voor de inwoners van Gembloux en omgeving!

Dit nieuw franchiserestaurant wordt beheerd door de jonge franchisenemer, Thomas Girodroux-Lavigne die hiermee ook een dertigtal jobs creëert.

De opening van dit nieuwe Quick franchiserestaurant in Gembloux is een teken van de herstructurering van Quick. Een nieuwe dynamiek van QSR België, de nieuwe eigenaar van het Quick franchisenetwerk in België.

Een familieverhaal

Met een vader die de eerste Quick franchisegever was in België en een oom die eveneens een Quick franchisenemer is in Braine l’Alleud, is Thomas Girodroux-Lavigne in het Quick franchisenetwerk van kleins af aan opgeroeid.

Hierdoor heeft hij dan ook de passie en de ervaring om het beste in te grijpen aan de behoeften van de klanten.

Twee verdiepingen en een grote ruimte voor de kinderen en hun ouders

Het Quick restaurant Gembloux is de 102e vestiging van het franchisenetwerk Quick Belux in het 8ste gebouwd volgens het nieuwe model “Qubic”.

Het interieur is in de stijl van “Good Neighbour”. Er zijn 144 zitplaatsen beschikbaar voor de klanten op twee verdiepingen, er is een terras en een Magic Planet gebied om de kleintjes te verwelkomen. Een Drive-In ontvangt de gasten die hun maaltijd willen meenemen.

Het franchiserestaurant Quick Gembloux zal elke dag geopend zijn van 10:30 tot 23:00 uur. De Drive-In blijft open op vrijdag en zaterdag tot 1u ‘s morgens.