Het franchisenetwerk Panos opent eerste winkel in Bobbejaanland

Geplaatst door: Franchising Belgium

Tijdens de paasvakantie heeft Bobbejaanland de aftrap gegeven van het pretparkseizoen, met een uitgebreid horeca-aanbod. De eerste Panos-vestiging in Bobbejaanland is een feit. De zaak is gelegen in het hart van de nieuwe themazone, Land of Legends. “Families komen naar dit pretpark voor een ontspannend dagje vol plezier. Een versgebakken koffiekoek, belegd broodje of een lekkere snack past daar perfect bij. Klanten kunnen bij Panos zowel rekenen op een rustpunt in hun drukke dag als op de snelle bediening waarvoor we bekend staan”, zegt Karl Selleslags, managing director van Panos.

“We zijn bijzonder tevreden dat Panos een vaste waarde wordt in het Belgische familiepark Bobbejaanland. We delen onze horeca-expertise op vlak van verse en kwalitatieve voedingsproducten en ons on-the-go-concept graag met deze nieuwe partner. De klanten van het pretpark kunnen hier alle vertrouwde Panos-producten terugvinden. De eerste verkoopresultaten zien er alvast veelbelovend uit”, zegt Selleslags.

De Panos-franchisewinkel is een perfecte aanvulling op het bestaande horeca-aanbod en wordt rechtstreeks door Bobbejaanland uitgebaat.

Panos-terras met uitzicht op nieuwe waterspeelzone

Wanneer in juni de nieuwe waterspeelzone ‘Naiads Waters’ opent, komt de kers op de taart. Wie dan een broodje of een koffie consumeert op het grote Panos-terras op het centrale plein kan tegelijk genieten van een prachtig uitzicht op de rustige waterspeelzone.

Actief in pretparken

Het franchisenetwerk Panos heeft verschillende types van winkelpunten: in stadscentra (Panos City), in treinstations, in benzinestations, maar ook in pretparken. In de themaparken van Plopsaland is Panos al een vertrouwde partner sinds 2010.

Panos in BobbejaanlandPanos in Bobbejaanland