Het franchisenetwerk Mobalpa zet zijn groei verder, met een specifieke aandacht voor Vlaanderen

Geplaatst door: Franchising Belgium

Op 6 maart zal het franchisenetwerk MOBALPA, Europese specialist op gebied van keuken-, badkamer- en opbergmeubelen en inrichtingen, aanwezig zijn op de Franchising Day Belgium te Brugge.

Op dat moment zullen toekomstige franchisenemers persoonlijk een eerste kennismakingsgesprek kunnen aangaan met de Franchising Development Manager om de mogelijkheden te ontdekken in het Vlaamse retaillandschap.

Het franchisenetwerk Mobalpa is in volle ontwikkeling en heeft als doel 35-40 nieuwe winkels te openen in België, met een groot leeuwenaandeel ervan in Vlaanderen.

Waarom franchisenemer worden van MOBALPA?

Franchisenemer van MOBALPA worden, betekent in de eerste plaats meer succes boeken dankzij de volledige ondersteuning van een loyale partner.

Een franchisenemer van MOBALPA worden betekent kiezen voor een Europese marktleider met een snelle en kwalitatieve retour op de investering en een constante innovatie en passie voor zijn productgamma!

Sinds meer dan 70 jaar produceert en commercialiseert Mobalpa keuken-, badkamer- en interieurmeubelen. Zijn aanwezigheid op de Belgische markt sinds 1985, zijn unieke know-how, zijn kwaliteit van producten en de ondersteuning aan zijn franchisenemers, garanderen een succes vanaf de start van het project. Mobalpa blijft de franchisenemers ook na opening verder ondersteunen.

Mobalpa, een familiale onderneming, maakt deel uit van de Franse groep Fournier. Ondertussen bestaan we reeds meer dan 100 jaar en produceren we 60.000 keukens op jaarbasis, die verdeeld worden over onze 330 winkels wereldwijd.

Laat u verleiden door onze knowhow, onze ondersteuning en kom ons ontdekken op 6 maart te Brugge; in het Concertgebouw – ’t Zand 34 of klik hier voor meer informatie.