Het franchisenetwerk McDonald’s nodigt alle Louises uit om de nieuwe Lovely Louise te ontdekken

Geplaatst door: Franchising Belgium

Het franchisenetwerk McDonald’s trakteert alle Louises op maandag 14 oktober in avant-première op de Lovely Louise! Een sappige kipburger met verrassende combinaties.

McDonald’s lanceert de nieuwste ‘Lovely Louise’ en zet daarom alle Louises in de bloemetjes. En dat zijn er een pak in ons land: niet minder dan 23.000 om precies te zijn. Alle  Louises zijn dus welkom op maandag 14 oktober in een franchiserestaurant  McDonald’s van hun keuze om als allereerste de nieuwe, karaktervolle kipburger te proeven.

De Lovely Louise verschijnt op het menu voor het grote publiek op dinsdag 15 oktober. De nieuwe kipburger komt op een rozemarijn bun, met twee lange plakjes krokante bacon, een knapperig appelschijfje, bataviasla, rode ui, smeuïge President camembert, afgewerkt met honing-mosterdmayonaise en vijgenconfijt.

Een verrassende combinatie, dat vraagt een overheerlijke side dish. Voor de sweet potato lovers onder ons is het eindelijk zover! McDonald’s lanceert nu ook voor de eerste keer in België knapperige zoete aardappelfrietjes (Sweet Potato Fries).