Het franchisenetwerk Lunch Garden vermenigvuldigt zijn initiatieven

Geplaatst door: Franchising Belgium

De franchise restaurantketen met 71 Lunch Garden restaurants verspreid over België blijft nieuwigheden voorstellen aan zijn klanten.

Een Lunch Garden Food Truck
Sinds het begin van de zomer was er een Food Truck Lunch Garden aanwezig in het hele land op de festivals van Fiesta Europa. Men had deze kunnen ontmoeten in 14 Vlaamse steden tijdens de maanden juli en augustus.
Het afgelopen weekend was deze nog aanwezig in Ninove en volgende week zal je er ook één kunnen terug vinden in Brussel van 20 tot 22 september. Een uitstekende gelegenheid voor het franchisenetwerk Lunch Garden om zijn Belgische specialiteiten aan het grote publiek (tomatensaus gehaktballen, vol-au-vent, etc.) te presenteren.

De Lunch Garden Home Delivery met Bubble post
De franchiseformule Lunch Garden lanceerde in mei een test met levering van gerechten aan huis in samenwerking met Bubble Post. Deze Gentse startup levert, per elektrische fiets of in kleine bestelauto’s, koude maaltijden in een box aan huis klaar om op te warmen.

Bestellingen kunnen vóór 12u30 worden geplaatst via de nieuwe site www.lunch-garden-at-home.be en de maaltijden worden dezelfde dag geleverd tussen 18u 21:30 door Bubbles Heroes, levering van Bubble Post.
Levering zijn gratis voor bestellingen boven de € 40 en er komen € 5 verzendkosten bij voor bestellingen onder dit bedrag. Momenteel is deze dienst enkel beschikbaar in de gemeenten van de Brusselse agglomeratie.

Een ontbijtbuffet op zondag
Een andere nieuwigheid gelanceerd door het franchisenetwerk Lunch Garden is het ontbijtbuffet .
Een ontbijtbuffet wordt nu elke zondag 8:30-10:30 in 15 verschillende restaurants in Vlaanderen aangeboden.
Het buffet van een 4-sterren hotel bestaat uit zowel hartige als zoete producten: toast, muffins, donuts, vers brood, yoghurt, granen, jam en spreads, pannenkoeken, roerei, worst, spek, kaas, tomaat, ham, zalm gerookt, enz.