Het franchisenetwerk Lunch Garden renoveert zijn restaurants

Geplaatst door: Franchising Belgium

Het franchisenetwerk Lunch Garden vervolgt zijn programma van renovatie van zijn restaurants! Inderdaad, na opening van een franchiserestaurant in Genk en twee andere restaurants (Evere en Waterloo), opende het restaurant van Tournai-Bastion opnieuw na een volledige renovatie op 15 september. Hierna volgen nog verschillende franchiserestaurants die een complete facelift zullen ondergaan.

De Onbeperkt Ontbijt-formule van Lunch Garden nu ook in Wallonië

Terwijl de ontbijtformule op zondag en feestdagen (van 8.30 tot 11 uur) alleen in Vlaamse restaurants beschikbaar was, zet de franchiseformule Lunch Garden ook deze ontbijtformule door in Wallonië met als eerste in Eupen.

Een netwerk van franchiserestaurants verspreid over het hele land

Momenteel telt  het netwerk van Lunch Garden in België 75 restaurants, waarvan 31 franchiserestaurants (41%). De Franse groep Total heeft een licentie om 13 Lunch Garden restaurants te bedienen bij Total service stations op het Belgische snelwegen.

Het franchisenetwerk Lunch Garden is onlangs verkozen tot ‘Best Shopping Channel of Belgium 2016-2017’ in de categorie ‘Fast Food’, volgens de studie uitgevoerd door QRF Retail City onder 187.000 consumenten.

Meer informatie over het franchiseconcept van  Lunch Garden vindt u door hier te klikken.