Het franchisenetwerk Leonidas blijft vernieuwen!

Geplaatst door: Franchising Belgium

Het franchisenetwerk Leonidas rust niet op zijn lauweren en zet actief zijn programma voort om zijn winkels te vernieuwen naar het nieuwste concept. In het begin van het academie jaar kwamen Komen, Lennik en Overijse aan de beurt.

De franchisewinkel in Komen heropent na een verbouwing

De franchisewinkel van de chocoladefabrikant Leonidas in Komen, gelegen aan de Franse grens, opende zijn deuren op 5 september 2019 na een renovatie volgens het nieuwste concept van Leonidas, tot grote tevredenheid van de franchisenemer van dit verkooppunt.

De Leonidas franchisewinkel in Lennik heropent na een renovatie met een nieuwe franchisenemer.

Liliane, de franchisenemer van het Leonidas verkooppunt in Lennik, heropende haar deuren op 11 oktober na een volledige  renovatie om deze franchisewinkel, na 25 jaar management van de winkel, over te dragen aan haar dochter Saskia Verlinden.

Een nieuwe Leonidas franchisewinkel in Overijse

De franchisewinkel van Leonidas in Overijse is net verhuisd naar de Brussellaan 550, wat een betere zichtbaarheid biedt dan op het vorige adres. Deze opende zijn deuren op 9 oktober laatstleden.

De franchisenemers, Caroline Lebrun en Michel Van Rossom, zijn de verantwoordelijken voor dit nieuwe verkooppunt voor de Brusselse chocolademaker.