Het franchisenetwerk ixina verkozen tot « Beste winkelketen 2020 »

Geplaatst door: Franchising Belgium

De attributie van de « Beste winkelketen 2020 » in de categorie keukens en badkamers is een erkenning voor het franchisenetwerk ixina die sinds 2020 een aantal vernieuwingen heeft ondernomen en die tegelijkertijd de kwaliteit van haar diensten op vele niveaus blijft verbeteren. Dit om de klanttevredenheid steeds verder te verhogen. Een prijs die de inzet van het bedrijf benadrukt voor het leveren van een uitstekende service aan haar klanten.

« Beste winkelketen 2020 » is een Belgisch onderzoek dat uitgevoerd werd door Q&A Insights & Consultancy, dat consumentenevaluaties van verschillende merken en webshops in diverse categorieën verzamelt. Om genomineerd te worden, moeten de deelnemende bedrijven de enquête door hun klanten laten vullen om zo een minimum van 380 evaluaties te behalen. De consument kiest een bedrijf of een webshop en eveneens een categorie. Hierna, beoordeelt hij de retailer op basis van criteria’s:

  • klantvriendelijkheid en service
  • kwaliteit van de producten
  • winkelgemak
  • prijs
  • deskundigheid
  • assortiment

Eén keer de 380 evaluaties behaald, worden twee tot vijf bedrijven genomineerd. Het bedrijf met de hoogste score is de winnaar. Elke winnaar (per categorie), krijgt een jaar lang de titel van « Beste winkelketen van België ». Dit jaar is het franchisenetwerk ixina de gelukkige winnaar in de categorie keukens en badkamers.

ixina, de Belgische leider sinds 1971 van uitgeruste keukens, daagt zich voortdurend uit. Deze prijs bewijst dat de franchiseformule de ambitie heeft om alles te blijven doen om de consumenten te verleiden om zo de beste op de Belgische markt te blijven.

Voor meer informatie over het franchisenetwerk Ixina, klik hier.