Het franchisenetwerk Domino’s Pizza: een festival van openingen deze zomer

Geplaatst door: Franchising Belgium

Deze zomer zet Domino’s Pizza zijn ontwikkeling verder door de opening van verschillende  nieuwe franchiseverkooppunten in België.

In de maand mei openden reeds twee franchiseverkooppunten van Domino’s Pizza hun deuren geopend in Koksijde en Seraing, maar daar blijft het niet bij.

Domino’s Pizza in franchise bij Frameries

Op 27 juni opende alweer een franchiseverkooppunt van Domio’s Pizza in Henegouwen, onder leiding van een nieuwe franchisenemer Briss Delgleize, op de locatie van het oude café “Le Champlin”.

Dit franchiserestaurant met een oppervlakte van 147 m² biedt 32 plaatsen voor consumptie ter plaatse.

Een paar dagen later, op 29 juni, opende franchisenemer Demir Suleyman in Waals-Brabant in Tubeke ook zijn nieuw restaurant met een oppervlakte van 293 m² en 44 zitplaatsen.

Franchiseverkooppunt in Herentals van Domino’s Pizza

Op 1 juli opende dan weer franchisenemer Mohammed Rashid de deuren van een nieuwe Domino’s Pizza unit in Herentals in de provincie Antwerpen. Mohammed is geen nieuwe franchisenemer van Domino’s Pizza aangezien hij al een franchsieverkoopunt runt in Mortsel.

Domino’s Pizza in Arlon

Vorig jaar in september opende Domino’s Pizza haar eerste franchiserestaurant in de provincie Luxemburg in Marche-en-Famenne. Een jaar later op 15 augustus zal er een tweede franchiserestaurant van Domino’s Pizza geopend worden in Arlon.

Dit verkooppunt met een oppervlakte van 112 m² en 32 zitplaatsen staat onder leiding van een nieuwe franchisenemer, Adnane Zahrane. Hij vestigt zich in het voormalige pand van de Brasserie Le Courtois tegenover het station.

Een sterk groeiend franchisenetwerk

Het Pizzanetwerk van Domino in België heeft hiermee op eind augustus 2018, 69 verkooppunten, waarvan 41 franchisenemers. Een mooie expansie!

Wilt u meer informatie over het franchiseconcept van Domino’s Pizza, klik dan hier.