Het franchisenetwerk Domino’s Pizza blijft uitbreiden in Vlaanderen

Geplaatst door: Franchising Belgium

Het franchisenetwerk Domino’s Pizza blijft in België in een gestaag tempo groeien in het midden van de Covid-19-crisis, met de opening van drie nieuwe franchiseverkooppunten in Vlaanderen.

Een nieuw franchiseverkooppunt van Domino’s Pizza de Malle 

Op 28 september laatstleden opende het franchisenetwerk Domino’s Pizza zijn deuren in Malle (Antwerpsesteenweg 304) in de provincie Antwerpen, onder leiding van een nieuwe franchisenemer Davood Dareshoori.

Deze 103de franchisevestiging van Domino’s Pizza installeerde zich in Malle doordat er een leegte ontstond in de Horeca door het faillissement van Buon Gusto pizzeria.

Domino’s Pizza maakte van deze gelegenheid gebruik en vestigde zich in de voormalige Game Mania-winkel, in een ruimte van 180 m² waarvan 30 m² bestemd is voor het publiek met 10 zitplaatsen.

Een multi -franchisenemer opent nieuw franchiseverkooppunt van Domino’s Pizza te Geel 

Op 5 oktober 2020, opende een franchisenemer Mohammed van zijn derde franchiseverkooppunt van Domino’s Pizza te Geel (Markt 77).

Dit is het 104de franchiseverkooppunt van het franchisenetwerk Domino’s in België met een oppervlakte  van de 160 m² met 20 zitplaatsen en een publieke ruimte van 30 m².

Van Multimedia specialist toto multi-franchisenemer

Deze uitbater, franchisenemer, begon als pizzabezorger te werken bij Domino’s Pizza in september 2002 toen hij nog multimedia studeerde in Antwerpen.

In 2017 nam hij de sprong en werd hij zelfstandige franchisenemer van zijn eerste Domino’s Pizza vestiging in Schilde. Na een goed ervaring opende hij ook al snel een tweede franchiseverkooppunt van Domino’s Pizza in Herentals. Met de opening van zijn derde franchiseverkooppunt wordt hij  zo een belangrijke partner als multi-franchisenemer van het franchisenetwerk Domino’s Pizza.

Een nieuw franchiseverkooppunt van Domino’s Pizza te Waregem

Het nieuwe franchiseverkooppunt van Domino’s Pizza te Waregem (Noorderlaan 52), het 105de franchiseverkooppunt van Domino’s Pizza opende zijn deuren op 9 oktober onder leiding van de multi -franchisenemer Iman Parvabeh (36 jaar) die wordt bijgestaan door een team van 20 medewerkers in zijn verschillende Domino’s Vestigingen.

Deze nieuwe franchisevestiging van 126 m², waarvan 23 m² voor het publiek met 8 zitplaatsen, is ideaal gelegen in het stationsgebied, een locatie die is gekozen vanwege de goede bereikbaarheid waardoor de pizza’s met een vloot elektrische fietsen snel kunnen worden geleverd.

Iman opende zijn tweede winkel na zijn eerste positieve ervaring als franchisenemer van het Domino’s Pizza verkooppunt in het centrum van Wetteren (Stationsplein 8) dat op 9 maart van dit jaar werd geopend.

 

Voor meer informatie om franchisenemer te worden bij Domino’s Pizza , klik hier.