Het franchisenetwerk Domino’s komt met chocolade pizza!

Geplaatst door: Franchising Belgium

Op zaterdag 16 juni onthulde het franchisenetwerk Domino’s haar nieuwste pizza. De choco-lotta pizza gemaakt met echte Belgische chocolade van het merk Callebaut. Het is de eerste zoete pizza op het menu van Domino’s. De pizza is vanaf 9 juli in alle vestigingen verkrijgbaar.

Feestelijke pizza
De choco-lotta pizza is ontwikkeld door Domino’s chef Tyla Robinson: “tot voor kort hadden we alleen hartige pizza’s op het menu. Chocolade pizza bestaat natuurlijk al langer, maar we wilden de beste chocolade, die zowel warm als koud super lekker is.  Callebaut is al jaren in België hét chocolade merk en daarom de beste keuze voor onze choco-lotta pizza.”

De choco-lotta pizza is wat kleiner van formaat en lekker als tussendoortje of als nagerecht. De choco-lotta is voorgesneden in vier stukken waardoor de pizza ideaal is om te delen.

Over het franchisenetwerk Domino’s

Domino’s Pizza heeft wereldwijd ruim 15.000 vestigingen in meer dan 89 landen. Als marktleider heeft Domino’s het grootste en meest geavanceerde delivery systeem, waardoor de koeriers jaarlijks in de Benelux zo’n 15 miljoen absoluut verse, warme en kwalitatief hoogstaande pizza’s bezorgen.

Voor meer informatie over Domino’s Pizza , klik hier.