Het franchisenetwerk Delitraiteur opent zijn 40ste verkooppunt!

Geplaatst door: Franchising Belgium

Het Belgische franchiseconcept Delitraiteur laat zijn 30ste verjaardag niet onopgemerkt voorbijgaan. Vanaf vrijdag 25 september opent Delitraiteur een nieuwe winkel in de Kammenstraat 72 in Antwerpen. Het franchiseconcept is uniek in België.

Delitraiteur, specialist in maaltijdoplossingen, biedt meer dan 300 mogelijkheden aan (verse bereide maaltijden, ter plaatse klaargemaakte sandwiches, …), maar ook een uitgebreid en vernieuwend gamma voedingsartikelen en een restaurantzone waar klanten kunnen genieten van hun favoriete producten.

Al 30 jaar werkt het franchisenetwerk Delitraiteur bij voorkeur met Belgische ondernemers en producenten. Onze partners groeien met ons, en wij groeien met hen.

Op vrijdag 25 september laatstleden opende het 40ste verkooppunt in Antwerpen! En er valt nog meer te ontdekken, zoals hun Belgisch vlees verrijkt met omega 3, een assortiment fruit & groenten samengesteld door hun aankoper Sacha, een reeks kazen gerijpt door kaasmeester Julien Hazard, …

Ze maken ook het verschil door te werken aan een meer ecologisch verantwoorde politiek, waarbij ze de beste oplossingen zoeken voor het welzijn van de planeet.

De Tripl biologische limonadeautomaat met een laag suikergehalte is een van de nieuwigheden van deze winkel en ook een primeur in een commerciële ruimte, omdat deze tot nu toe alleen in kantoorgebouwen verkrijgbaar was. In overeenstemming met de trend naar duurzaamheid wordt er gebruik gemaakt van herbruikbare flessen.

Delitraiteur staat (bijna) altijd klaar om de smaakpapillen van hun klanten te verwennen, want ze zijn 7 dagen op 7 open van 7u tot 22u – feestdagen inbegrepen. Op elk moment van de dag gaat het Deli-team onder leiding van Lindsey met plezier aan de slag, onder het motto “We make ready to eat enjoyable and responsible”!

Uitbreidingsplannen voor Vlaanderen

Vandaag de dag telt Délitraiteur 11 verkooppunten in Vlaanderen, 10 franchisewinkels en één eigen vestiging in Antwerpen. Délitraiteur heeft echter belangrijke plannen om uit te breiden met franchiseverkooppunten

in het noorden van het land, in Waregem in november 2020 en in Schilde en Ekeren in het voorjaar van 2021.

Voor mee informatie om franchisenemer te worden bij Delitraiteur, klik hier.