Het franchisenetwerk Belchicken sluit partnerschap met RSC Anderlecht Voetbalclub

Geplaatst door: Franchising Belgium

Belchicken, de populaire fastfoodketen gespecialiseerd in heerlijke kipgerechten, heeft een strategisch partnerschap ondertekend met de prestigieuze Belgische voetbalclub RSC Anderlecht. Dit spannende samenwerkingsverband markeert een nieuw hoofdstuk voor zowel het franchisenetwerk Belchicken als RSC Anderlecht, met plannen om de beleving van fans te verrijken en de naamsbekendheid van beide merken te vergroten.

Door dit partnerschap wordt het franchisenetwerk Belchicken de officiële partner van RSC Anderlecht. Fans van de club kunnen binnenkort genieten van exclusieve Belchicken-menu’s en aanbiedingen in Belchicken franchiserestaurants. Daarnaast zullen er gezamenlijke marketingcampagnes en evenementen worden georganiseerd, die erop gericht zijn om supporters dichter bij hun favoriete team en Belchicken te brengen.

“We zijn verheugd om samen te werken met een iconische voetbalclub als RSC Anderlecht,” zei Fevzi Yildrim CEO van Belchicken. “Deze samenwerking stelt ons in staat om onze passie voor heerlijk eten te combineren met de passie van voetbalfans, wat zal resulteren in een unieke en onvergetelijke ervaring voor iedereen.”

De directie van RSC Anderlecht deelt dit enthousiasme. “Wij zijn altijd op zoek naar manieren om de beleving van onze fans te verbeteren, zowel binnen als buiten het stadion”.

Met deze samenwerking hopen beide partijen een langdurige en succesvolle relatie op te bouwen, waarbij de liefde voor voetbal en lekker eten hand in hand gaan. Blijf op de hoogte voor meer spannende updates en gezamenlijke initiatieven van Belchicken en RSC Anderlecht in de nabije toekomst.

Voor meer informatie om franchisenemer te worden bij Belchicken , klik hier.