Het franchisenetwerk Auto 5 vernieuwt!

Geplaatst door: Franchising Belgium

Het franchisenetwerk Auto 5 maakt sinds 2002 deel uit van de Groep Mobivia, een onafhankelijke internationale groep die verschillende merken exploiteert, waaronder ook het franchisenetwerk Midas, allemaal gewijd aan de dienstverlening aan automobilisten en mobiliteit in het algemeen.

Bij Auto 5 vindt de automobilist alle technische onderdelen, banden en accessoires voor zijn auto en een werkplaats om deze te onderhouden.

Het franchisenetwerk Auto 5 heeft momenteel in BelgIë 54 verkooppunten (winkels/werkplaatsen), waarvan 14 uitgebaat in franchising.

Een nieuw concept

Een nieuw, moderner winkelconcept en -ontwerp verscheen voor het eerst in september 2015 in de Auto 5 vestiging van Herstal. Sindsdien ondergingen ook vele anderen filialen een verbouwing naar het nieuwe concept.

De franchisewinkels van het netwerk zijn echter niet inactief gebleven en evolueren ook geleidelijk naar het nieuwe winkelconcept.

Het Auto 5 Centre in Waterloo is verhuisd

Naar aanleiding van de werkzaamheden op de site van Drève de Richelle, waar de voormalige Auto 5 winkel/werkplaats zich bevond, verhuisde deze op 12 maart 2018 naar enkele kilometers verder op de site van Mont-Saint-Jean in een gloednieuw gebouw met een moderne en functionele architectuur.

Het nieuwe verkooppunt met werkplaats is ingericht volgens het nieuwe concept van de franchiseformule en is dubbel zo groot.

Auto 5, effectief lid van de Belgische Franchise Federatie

Het franchisenetwerk Auto 5 is sinds 2003 effectief lid van de Belgische Franchise Federatie die de Europese Deontologische Code respecteert en streeft naar een evenwichtige win-win relatie door een ethische en authentieke vorm van franchising.