Het franchisenetwerk ALAIN AFFLELOU wordt groter, vernieuwt, verandert van look om zijn klanten nog beter te onthalen.

Geplaatst door: Franchising Belgium

Het franchisenetwerk AFFLELOU België wordt in een nieuw jasje gestoken. Tot nu toe kregen vijf winkels van het franchisenetwerk al een grondige facelift in maart en april, kwestie van zich als topmerk op de optiekmarkt te profileren!

Franchisenemer Kurt Leuridan, die twee winkels in Luik en één in Woluwe te Brussel beheert, was de eerste die zijn  winkels volledig vernieuwde.
De winkels kregen een nieuwe look, in een nieuw concept met een ruime collectie optische en zonnemonturen van het merk Afflelou en ook grote internationale merken.

De heer Arkadi Sanzarowski, franchisenemer in het winkelcentrum Les Bastions in Doornik, bied ons een premium winkel van zeer hoge kwaliteit. Een uitgestrekte winkelruimte van 200m² nodigt uit voor een ‘optiekwandeling’ langs hele rijen monturen. Zo is er ook een specifieke ruimte met de AFFLELOU SUN zonnebrillen ingericht, die de diensten van het franchisenetwerk ALAIN AFFLELOU maximaal aanvult. De heer Sanzarowski, franchisenemer sinds 2010, renoveerde ook zijn winkel in Bergen. Deze zaak is nu een ruimte vol licht, met hoge muren, wat ze al zijn charme geeft.

Het is dus wel degelijk lente bij Afflelou. De franchisenemers zorgden voor een verfrissend en dynamisch elan, met momenteel 51 winkels en nog andere winkels die binnenkort zullen volgen …