Het Franchiseconcept Anytime Fitness club opent eerste club in België

Geplaatst door: Franchising Belgium

Op maandag 30 maart j.l. openden Ronald en Annette Beks de deuren van de 1ste Anytime Fitness club te Neerpelt. Hiermee zijn zij de eerste Anytime Fitness franchise-ondernemers in België. Voor Ronald en Annette kwam een droom uit, een mooi fitnesscentrum waarbij het gemak, de kwaliteit en de betaalbaarheid voor hun klanten centraal staat. “De leden kunnen 24 uur per dag en 7 dagen per week trainen op de modernste fitnessapparatuur, helemaal volgens een eigen tijdschema. Onze leden kunnen zelfs gaan fitnessen als er in de club geen personeel aanwezig is”. De prachtige club in Neerpelt had een zeer voorspoedige start, meer dan 200 leden schreven zich voor de opening al in, om zo bij start direct gebruik te kunnen maken van de 24/7 fitness-faciliteiten. Sporten is nog nooit zo plezierig en eenvoudig geweest.

Sinds de oprichting van Anytime Fitness in 2002 zijn zij flink blijven groeien. Als ’s werelds grootste en snelst groeiende, 24 uur per dag geopende fitnessfranchise voor mannen en vrouwen breken zij voortdurend records en

 spreekt men zich in de sector lovend over hun uit. Wereldwijd zijn er nu al meer dan 2.800 Anytime Fitness clubs, waarvan 35 in Nederland en nu dus ook één in België.

Met Anytime Fitness kun je je eigen baas zijn, zonder helemaal alleen te hoeven staan. Als franchisenemer maak je gebruik van exclusieve technologie en professionele ondersteuning om je eigen club te runnen.