Het ALAIN AFFELOU franchisenetwerk zet met veel enthousiasme zijn partnership met de Rode Duivels verder.

Geplaatst door: Franchising Belgium

Op vrijdag 1 december vond in Rusland de loting voor de Wereldbeker 2018 plaats. Onze Rode Duivels staan in mooi gezelschap op de affiche, want ze nemen het op tegen Panama, Tunesië en Engeland. 

Het franchisenetwerk ALAIN AFFLELOU wedde op de juiste ploeg! In tien kwalificatiewedstrijden in het speeljaar 2016-2017 staken de Rode Duivels een ticket voor de Wereldbeker op zak. Hun 28 punten behoren tot de hoogste scores en plaatsen ze op de eerste plaats in hun kwalificatiegroep. Ze volgen zo de nationale ploeg van Duitsland (30 punten) op de voet en staan ze ex aequo met Spanje. Bepaald een mooi parcours dat ze aflegden, want ze bleven onverslagen!

Het partnership tussen het franchisenetwerk ALAIN AFFLELOU en de Rode Duivels werd ook in de winkels in de kijker gezet, met lichtboxen, raamstickers en genummerde brillen van de Rode Duivels in een beperkte oplage. Het werd ook extra duidelijk gemaakt aan de rand van het speelveld met rode en zwarte led-animatie.

Het franchisemerk ALAIN AFFLELOU is al zowat twintig jaar aanwezig in België. Sinds 2016 legt het de klemtoon op zijn verdere ontwikkeling. Momenteel telt de optiek-franchiseketen 51 winkels en het is de bedoeling om in het nieuwe jaar 2018 verder uit te breiden naar Vlaanderen.

Voor meer info over het franchiseconcept Alain Afflelou, klik hier.