Het advocatenkantoor Seeds of Law; nieuw lid van de BFF

Geplaatst door: Franchising Belgium

Seeds of Law is een full service advocatenkantoor dat gespecialiseerd is in vennootschapsrecht, distributie- en ondernemingsrecht, vastgoed- en bouwrecht, arbeidsrecht en administratief recht.

Seeds of Law, vertegenwoordigd door Meester Steve Griess, heeft zich onlangs aangesloten bij de Belgische Franchise Federatie en hun juridische commissie om hun ervaring ten dienste te stellen aan de leden van de BFF.

Steve Griess

Steve Griess beoefent het franchiserecht sinds het begin en heeft de afgelopen 15 jaar onafgebroken voor verschillende franchisenetwerken gewerkt.

Hun doel is een reële meerwaarde te creëren voor hun cliënten; vanaf het begin van elk project denken zij strategisch na over de juridische uitvoering ervan en stellen zij duurzame oplossingen voor op basis van een pragmatische en cliëntgerichte aanpak. Indien nodig, staan zij hen ook bij in rechtszaken.  

Zij zijn altijd voorstander van alternatieve geschillenbeslechting en hebben binnen het kantoor geacrediteerde bemiddelaars en advocaten die zijn opgeleid in onderhandelingstechnieken.

Hun cliënten beschouwen hen vaak als een waardevolle partner voor de ontwikkeling van hun bedrijf en de verwezenlijking van hun projecten. Deze aanpak stelt hen in staat zich volledig en in alle rust te concentreren op hun operationele activiteit.

Seeds of Law is trots op haar dynamische, multiculturele en gediversifieerde team. De diensten worden verleend in het Nederlands, Frans, Engels, Duits, Spaans, Italiaans, Russisch, Farsi en Arabisch.

Het motto van Seeds of Law luidt: All the flowers of tomorrow are in the seeds of today”.