Heropening Quick-restaurant Ville Basse

Geplaatst door: Franchising Belgium

 

Met het project Rive Gauche en de renovatie van een groot deel van de benedenstadondergaat Charleroi momenteel een metamorfose. Het Quick-restaurant in de Boulevard Tirouk on natuurlijk niet achterblijven en kreeg een nieuwe look. Het restaurant was sinds 15 maartgesloten voor een complete renovatie en heeft de deuren weer geopend op woensdag 15 april.Het is de meest grootschalige renovatie van een restaurant in het Quick Belux-netwerk in 2015.

Een volledig gerenoveerd, eigentijds restaurant

De renovatiewerken zijn gestart op 23 februari, maar het Quick restaurant werd pas gesloten vanaf 15 maart. De sluiting heeft dus maar een maand geduurd. Nu werden onder andere de keuken, deeetzaal, de toiletten en de gevel gerenoveerd van dit Quick restaurant dat al in 1979 de deurenopende.

De eigentijdse nieuwe Lounge 2-inrichting creëert een loungesfeer met een modern tintje envoldoet aan de vereisten van de nieuwe consumententrends. Bankjes, poefs en tafeltjes creëreneen ideale omgeving waar de gasten kunnen genieten van hun maaltijd. De hoge krukkenen tafels zijn ideaal voor een snelle snack.

Het gebouw is modern en energiezuinig, vooral door het gebruik van ledverlichting en deinstallatie van geavanceerde ventilatie- en verwarmingssystemen. Ook kwamen er nieuwe, digitalemenuborden.

Het restaurant Quick Ville Basse heeft nu een capaciteit van 200 zitplaatsen, 50 meer dan vroeger,waarvan 52 op de begane grond en 148 op de eerste verdieping. Ondergronds zijn geenzitplaatsen meer: deze verdieping biedt nu plaats aan de technische ruimtes en de toiletten.

Quick investeert regelmatig in de renovatie van zijn restaurants.

Het gaat dan ook om een aanzienlijke investering in het restaurant Quick Ville Basse voor demeest grootschalige renovatie van een restaurant in het Quick Belux-netwerk dit jaar.