Heropening franchisewinkel Spar Kessel van Retail Partners Colruyt Group

Geplaatst door: Franchising Belgium

Op donderdag 29 oktober opende in Kessel de eerste winkel van de nieuwe generatie Spar-supermarkten van Colruyt Group. Ze ontwikkelden de nieuwe generatie in overleg met de zelfstandige Spar-franchisenemer. 

De franchisenemer van Spar Kessel is weer open na vijf weken verbouwingen. Deze franchisewinkel is de meteen de eerste van een nieuwe generatie Spar-supermarkten onder de Colruyt Group.
Na een verbouwing van vijf weken, opende de franchisenemer van Spar Kessel (Nijlen) die aan de Liersesteenweg gelegen is, opnieuw zijn deuren. De franchisewinkel werd helemaal vernieuwd en is nu de eerste van de nieuwe generatie Spar-supermarkten van Colruyt Group.
De vernieuwde Spar in Kessel is een grotere frisse en moderne franchisewinkel met een winkeloppervlakte van 862 m². De nieuwe gevel draagt het vernieuwde Spar-logo van Colruyt Group. Het interieur, rekken, gangen en kassa’s van de nieuwe franchisewinkel werd aangepast volgens het nieuw franchiseconcept . De versafdelingen staan zeer centraal en creëren een marktgevoel. Daarnaast zijn er meerdere eilanden met groenten en fruit.
De franchisewinkel ligt in het centrum van Kessel. Het is een plaats waar klanten niet alleen komen om te winkelen, maar ook om er hun buren te ontmoeten. De ligging, de open ruimtes in de franchisewinkel en de koffieruimte nodigen uit om een praatje te slaan.