Goed nieuws bij het franchisenetwerk Leonidas

Geplaatst door: Franchising Belgium

Sinds begin juli 2020 hebben veel franchisenemers hun verkooppunt gerenoveerd om het om te vormen tot het recenste Leonidas-concept. Dit is het geval in Sint Genesius Rhode, Theux, Cora Anderlecht, Zele, Gent in de Zonnestraat en Aartselaar. Het resultaat is uitzonderlijk en voldoet aan de verwachtingen van de franchisenemers en klanten.

Daarnaast werden vier nieuwe verkooppunten in het netwerk geopend, met strikte inachtneming van de gezondheidsnormen.

Eind augustus openden de heer en mevrouw Kockartz (reeds eigenaars van verschillende gerenommeerde bakkerijen in de Oostkantonnen) een prachtige theesalon met een Leonidas corner in Eupen.

Leonidas Eupen

Half november openden Marleen en Piet Martens hun tweede winkel. Na Opglabeek zijn deze 2 Leonidas-franchisenemers nu aanwezig in Bree. Het gebouw is volledig gerenoveerd en biedt veel parkeergelegenheid.

Leonidas Bree

Onlangs en aan de vooravond van de feesten konden we 2 nieuwe franchisenemers verwelkomen.

Elodie Vainqueur, een jonge franchisenemer, opende een winkel in Salzinnes, aan de overkant het St-Elisabeth ziekenhuis. Leonidas kan zo zijn aanwezigheid in Namen vestigen met 5 verkooppunten (Wépion, Jambes, Namur Centre, Bouge en nu Salzinnes).

Leonidas Bree

Wat Kelly Willems betreft, heeft ze een gloednieuwe Leonidas geopend in Zelzate op de site van de voormalige Thomas Cook. Het is een mooie overstap omdat Kelly tot nu toe een bekende frituur in Zelzate had.

Leonidas Zelzate

Voor meer informatie over om franchisenemer te worden bij Leonidas, klik hier.