Gloednieuwe Spar franchisewinkel in Beaufays

Geplaatst door: Franchising Belgium

Op 29 juni opent de nieuwe Spar-franchisewinkel van Beaufays voor het eerst de deuren. Hij werd ingericht volgens de stijl van de nieuwe generatie Spar franchise winkels van Retail Partners Colruyt Group. De winkel is ideaal gelegen in de commerciële site langs de rue d’Aywaille, vlak naast de Big Mat. Spar Beaufays is makkelijk bereikbaar en zet in op klantvriendelijkheid en vlot boodschappen doen, onder meer dankzij de ruime openingsuren. Zaakvoerder, franchisenemer Christophe Burnet en zijn team organiseren een openingsreceptie op woensdag 28 juni.

Winkelgemak en vlot bereikbaar

Spar Beaufays bevindt zich langs de rue d’Aywaille 42, vlak bij afrit 43 van de autosnelweg E25 Luik-Arlon. Franchisenemer Christophe Burnet heeft zo’n 20 jaar retailervaring op de teller: “We vinden het belangrijk dat onze winkel makkelijk bereikbaar is voor klanten. Er is een parking van 160 plaatsen beschikbaar, die we delen met de andere winkels van de commerciële site. Dankzij onze ruime openingsuren hoeven onze klanten zich niet op te jagen en zijn ze meer op hun gemak als ze hun boodschappen komen doen.” Klantvriendelijkheid staat centraal en daarvoor kan Christophe rekenen op een team van 6 verantwoordelijken, 14 bediende-verkopers en 8 jobstudenten.

950 m² waarvan 60 % voor vers

Het gloednieuwe Spar franchisewinkel van Beaufays is 950 m² groot. “Zo’n 60 % van de oppervlakte is bestemd voor verse producten”, vertelt de franchisenemer. “We wilden de nadruk leggen op het marktgevoel en hebben dus een grote groente- en fruitafdeling voorzien. In de traiteurafdeling vinden klanten een ruime keuze huisbereide gerechten.” Er gaan ook drie medewerkers aan de slag in de beenhouwerij. In de kruideniersafdeling zijn wijn en sterkedranken blikvangers, maar vooral het assortiment speciaalbieren mag gezien worden.

Win-winsituatie

De keuze voor Retail Partners Colruyt Group was voor Christophe evident. “Ik heb er niet lang over moeten nadenken. Retail Partners Colruyt Group boodt een echte win-winsituatie aan met een goede opvolging. Spar Beaufays behoort tot de nieuwe generatie Spar-franchisewinkels. Via de digitale schermen kunnen klanten zich laten inspireren met recepten, maaltijdideeën en productinformatie. De gevel draagt het vernieuwde Spar-logo van Colruyt Group en is voor de klanten een teken van scherpe prijzen, persoonlijke service en de liefde voor lekker eten.

Over Spar

De Spar-franchisewinkels zijn gezellige buurtsupermarkten, uitgebaat door vakbekwame zelfstandige ondernemers die met eigen accenten hun winkel uniek maken. Ze bevinden zich in dorps- of stadskernen en onderscheiden zich door hun verse producten, scherpe prijzen en de liefde voor lekker eten. De winkeloppervlakte varieert van 300 tot 1.200 m².

Voor meer informatie over het franchiseconcept van Spar, klik hier.