Gloednieuw supermarktconcept in Carrefour Market Wilrijk bist vanaf 22 April 2015

Geplaatst door: Franchising Belgium

Winkelen in alle comfort, een vernieuwd assortiment aangepast aan de behoeften van de klanten, producten van eigen bodem, een gee¨ngageerd winkelteam en respect voor de planeet, dat zijn de sleutelwoorden in de vernieuwde Market (1.600 m²) van Wilrijk Bist.

Na de grondige vernieuwingswerken kunnen de klanten vanaf 22 april de volledig vernieuwde winkel ontdekken, die hiermee behoort tot de Market-supermarkten van de nieuwe generatie met een gloednieuw winkelconcept.

Winkelen in alle comfort

De Market van Wilrijk Bist onderging een grondige metamorfose om het winkelen sneller en aangenamer te maken. Zo werd de versmarkt groter, zijn er digitale informatieschermen en werd een logisch en handiger winkelparcours uitgetekend. De winkel werd uitgerust met een nieuwe vloer, nieuwe koelmeubels en nieuwe winkelrekken. De gezellige verlichting en de zachte kleuren zorgen bovendien voor een aangename sfeer.

Een vernieuwd assortiment aangepast aan de veranderende behoeften van de klant

Het vernieuwde winkelconcept biedt een antwoord op de veranderende behoeften en verwachtingen van de klanten en hun consumptiegewoonten. Versheid, kwaliteit en authentieke smaken staan voorop. Het aanbod speelt in op de trends van het moment, en is ingedeeld in verschillende corners per gebruiksmoment. In de hele winkel vinden de klanten inspiratie dankzij de theatralisaties en proeverijen van verschillende exclusieve Carrefour-producten.

In totaal worden er zo’n 350 nieuwe producten aangeboden. Het assortiment biologische producten werd verder uitgebreid, net als het aanbod vegetarische en etnische producten. De traiteurafdeling in bediening, traditioneel het paradepaardje van de winkel, bleef behouden en klanten die op zoek zijn naar een snelle maaltijdoplossing kunnen er oa. kiezen uit soep, bereide salades, wraps, en sandwiches.

Producten van eigen bodem en het accent op een vernieuwde versmarkt

We geven de voorrang aan producten van bij ons. Meer dan ooit werkt Market samen met lokale producenten om het hele jaar door authentieke, lekkere en verse producten te kunnen garanderen. Zo wordt in de afdeling groenten en fruit extra aandacht geschonken aan Belgische producten, met respect voor de seizoenen. Het aanbod groenten en fruit dat in bulk verkocht wordt, werd uitgebreid. De klant kan zo op maat kiezen welke hoeveelheid hij precies nodig heeft. In de beenhouwerijafdeling kunnen de klanten terecht voor een ruime keuze Belgisch vlees. Zo vindt de klant ook twee nieuwe topproducten terug: varkensvlees van weleer en de Blauwe van Vlaanderen Onze visafdeling zal dagelijks vers geleverde vis aanbieden, die ter plaatse wordt versneden. De prachtige versmarkt onderstreept de positionering van Market als de´ versspecialist. De klanten kunnen bovendien ook kiezen uit een ruim assortiment lokale producten: Den Ouden Advokaat, Verheyen koffie,’t Lekske bier, Poolster, Congolais en mandjes met lokale streekproducten.

Respect voor de planeet

Bij de nieuwe inrichting werd ook aan het milieu gedacht. Dankzij de vernieuwde koelmeubels met deurtjes, de CO2 neutrale diepvriescentrale en de nieuwe ledverlichting wordt het energieverbruik met 25 % verminderd.