Gautier wilt via franchising uitbreiden in België

Geplaatst door: Franchising Belgium

Hoewel Gautier al 40 jaar aanwezig is in België, heeft de meubelfabrikant « made in France » nog geen franchise verkooppunt in België. De Franse groep heeft momenteel 110 franchiseverkooppunten over de hele wereld. Brussel is een prioriteit als doelwit, maar ook Gent of andere steden zouden het kunnen mogelijk maken om de groep te lanceren.

Sinds 1960 heeft het merk Gautier zich sterk ontwikkeld. Gautier stelt niet alleen Juniorinrichtingen voor, maar biedt ook meubels aan voor verschillende leeftijdscategorieën en de hele familie. Gautier bevindt zich duidelijk in de ‘haut de gamme’ sector met meubels die getekend en geproduceerd worden in Frankrijk. De catalogus gaat van kamers totwoonkamers, maar ook burelen en zelfs matrassen komen er in voor. Om dit allemaal te kunnen tentoonstellen zoekt Gautier voor zijn eerste Belgische franchise verkooppunt een expositieruimte van minstens 500 m2.
De groep wil graag een tiental franchise verkooppunten in België openen.
Wenst u meer informatie over deze formule, klik dan op hun logo in de carrousel “ Deze formules zoeken kandidaten om uit te breiden “ op de home page en stel uw vraag direct aan hun!