Gaufry’s terug op de beurs Franchising & Partnership

Geplaatst door: Franchising Belgium

Gaufry was dit jaar terug op de beurs Franchising & Partnership in Brussel, na een jaar afwezigheid en na een eerste pilot-winkel te hebben geopend in juni 2015 in Leuven.

Het concept van deze franchiseformule uit Hoboken (Antwerpen) ontstond in 2013, een producent van gedroogde pasta voor wafels, pannenkoeken, churros en donuts, al meer dan 10 jaar actief op de markt vooral voor export.

Deze franchiseformule biedt een concept dat zich kan aanpassen aan verschillende vormen van verkooppunten. Hetzij een klassieke winkel zoals in Leuven of als een onafhankelijke kiosk dat buiten geplaatst kan worden (markten) of in binnenruimten (hal ’s , stations, luchthavens) of zelfs een mobiele truck.

Gaufry’s heeft verschillende producten gaande van diverse zoete of hartige wafels tot churros, donuts en pannenkoeken, allemaal gemaakt met eigen gedroogde paste.

Een eerste franchiseverkooppunt opende haar deuren in het centrum van Louvain-la-Neuve in maart, meerdere franchiseverkooppunten zullen worden geopend in de komende maanden in Gent, Hasselt, Antwerpen en Mechelen.

Een master franchise is ook ondertekend door Turkije met de opening van drie winkels in de stad Istanbul.