Gaufry’s, een nieuw Belgisch Franchise concept

Geplaatst door: Franchising Belgium

De wafels van Gaufry’s staan klaar om de wereld te veroveren. Lékkere wafels, bovendien. Want Belgische topkwaliteit en met vers deeg à la minute gebakken. Voor kleine zoetekauwen, maar ook voor wie een hartige hap wil of een smakelijk ontbijt.

Levenslustig. Een beetje retro. Lekker en leuk. Geen aanslag op je portemonnee. Dat is wat Gaufry’s wil zijn. Zoals de vrouwen op de foto. Hip, met een vleugje nostalgie, maar vooral: blij. Want dat word je van een wafel van Gaufry’s.

De flagshipstore van Gaufry’s op de Bondgenotenlaan in Leuven bewijst het nu al: de Belg houdt van zijn wafel. En de wereld zal binnenkort ontdekken waarom wij terecht trots zijn op deze zoete traditie. Een krakend verse Brusselse wafel, met slagroom en aardbeien. Een dampend hete Luikse wafel, druipend van de suiker. Een lollywafel, gedoopt in de beste Belgische chocolade. Het mag bij Gaufry’s zelfs wat spannender, met mangocoulis of speculooskruimels erbij. Daar kan, waar ook ter wereld, toch geen mens – jong en oud – aan weerstaan?
U zal zeggen: alweer een wafelkraam. Maar Gaufry’s is anders dan alle anderen. Nergens anders zijn de ingrediënten zò vers, met deeg dat ter plaatse bereid wordt. Bij ons geen diepvries. Bovendien zijn de combinaties schier onuitputtelijk: we hebben vier soorten wafels, pannenkoeken en yoghurtijs en daar passen zo’n 20 toppings bij. Massa’s vers fruit ook. Test zelf maar wat er allemaal kan.
Vergeet ook het idee dat een wafel enkel een tussendoortje is. Bij Gaufry’s vind je uiteraard de zoete energieboost voor de kinderen, tijdens een lange namiddag shoppen. Maar we hebben binnenkort ook de croque waffle, met een sneetje ham en sliertjes gesmolten kaas. De perfecte snelle lunch, dus.