Franchising Belgium Day opent vandaag!

Geplaatst door: Franchising Belgium

Vandaag opent in The Egg in Brussel Franchising Belgium Day, het specifieke franchise-evenement waar een 40-tal franchiseformules exposeren om hun concept voor te stellen aan kandidaat franchisenemers. Een aantal conferenties rond franchising maken deze dag nog rijker. Bekijk hier het conferentieprogramma.

De hoofdconferentie van Franchising Belgium Day gaat door om 18u30 en zal de resultaten voorstellen van een nieuwe studie over franchising in België, gerealiseerd door Solvay Brussels School. Door deze studie, een initiatief van de Belgische Franchise Federatie, krijgt men een blik op de actuele situatie van franchising in België en de dynamiek en belangen van de sector beter begrijpen.

Het eerste gedeelte van de presentatie toont de resultaten van het kwantitatieve deel van de studie, dat een helder zicht geeft over de sector in België aan de hand van cijfergegevens.
Het tweede, kwalitatieve, gedeelte dat gerealiseerd werd door het interviewen van franchisenemers, laat toe te begrijpen op een precieze manier hoe franchising bekeken wordt door diegenen die elke dag in franchising ondernemen.

De combinatie van deze kwantitatieve en kwalitatieve studie biedt dus een juistere en realistische kijk op franchising in België en laat toe te begrijpen wat de verschillende belangen zijn binnen de sector voor de verschillende betrokkenen.
Deze conferentie is absoluut niet te missen voor diegenen geïnteresseerd in de wereld van franchising, hetzij franchisegevers, franchisenemers of kandidaat franchisenemers om de omgeving waarin zij evolueren en waarin zij hun zaken ontwikkelen beter te begrijpen.

Kom om 18u30 naar deze conferentie tijdens Franchising Belgium Day, The Egg, Brussel.
Om gratis in te schrijven met de code FBE2800, klik hier.

We kijken er alvast naar uit u te ontmoeten!