Franchising Belgium Day in Ekeren was een GROOT succes !

Geplaatst door: Franchising Belgium

De vierde editie van de Franchising Belgium Day, die op 28 februari 2019 plaatsvond in Hof ter Delft in Ekeren (Antwerpen), was een groot succes voor de franchisegevers als voor de potentiële franchisenemers.

Dit initiatief van de Belgische Franchise Federatie was vooral gericht op het promoten van franchising in Vlaanderen. Bijna 300 bezoekers hadden de gelegenheid om vertegenwoordigers van een dertigtal Belgische en buitenlandse franchiseconcepten te ontmoeten.

De Franchising Belgium Day omvatte gerichte conferenties over franchising.  De ING conferentie “Maximaliseer uw financieringsmogelijkheden” en de rondetafelconferentie met getuigenissen van verschillende franchisenemers trokken veel deelnemers en leidden tot levendige debatten.

Tenslotte was het Experten hoekje van de Belgische Franchise Federatie een  gelegenheid voor bezoekers om concrete vragen te stellen aan de aanwezige experts (advocaat, bankier, boekhouddeskundige en een expert in de franchise).

De sponsers van het evenement ING, Copper Branch en Albert Heijn droegen bij aan het succes van de dag. De volgende editie van de Belgium Franchising Day vindt plaats in Luik op 10 Oktober. De inschrijvingen voor de exposanten zijn al geopend. Om uw in te schrijven, klik hier.