Franchising Belgium Day, heel binnenkort!

Geplaatst door: Franchising Belgium

Franchising Belgium Day nadert met grote passen. Hoog tijd om jullie de nieuwtjes te bezorgen over dit evenement!

Voor diegenen die het nog niet kennen: Franchising Belgium Day is dé rekruteringsdag, volledig gewijd aan franchising.
Op aanvraag van vele franchisegevers nam de Belgische Franchise Federatie dit initiatief in handen. De eerste editie gaat door op 19 oktober in Brussel.

Het maximum aantal exposanten is bijna bereikt. Momenteel hebben 37 ondernemingen zich reeds ingeschreven. Er blijven nog slechts 4 stands over voor exposanten die nog graag willen deelnemen!

In avant-première zullen de resultaten van een nieuwe studie over de sector van franchising in België, uitgevoerd onder leiding van Claude Boffa van Coach Europe , professor aan de Solvay Brussels School, voorgesteld worden tijdens de slotconferentie van het evenement.

Franchising Belgium Day is hét evenement gericht naar allen die interesse tonen in de franchisewereld in België. Deze dag is ideaal voor kandidaat-franchisenemers en franchisegevers of –nemers die op de hoogte willen blijven van de evolutie binnen de sector en verschillende formules willen ontmoeten die rekruteren in België.

De inschrijvingen voor bezoekers zijn vanaf heden geopend, het volstaat op deze link te klikken om een gratis toegang tot het evenement te bekomen met de code FBE2800.

Tot binnenkort op Franchising Belgium Day !