Franchising Belgium Day alle standen uitverkocht !

Geplaatst door: Franchising Belgium

Alle standen op de Franchising Belgium Day te Ekeren op 28 Februari, zijn uitverkocht. Heb je jouw kans gemist? Geen probleem, de volgende editie vindt plaats in oktober in Luik.

Het programma voor dit event bestaat uit verschillende conferenties en workshops. Tijdens de eerste conferentie legt Jan Van den Bergh van ING u uit hoe men zijn financieringskansen kan maximaliseren. Daarna volgt er een rondetafelgesprek waarbij verschillende franchisenemers hun ervaringen delen van bij de opstart van hun franchiseverkooppunt om zo de uitdagingen voor toekomstige franchisenemers aan te kaarten. En ten slotte kunnen alle bezoekers terecht op het experten platform waar u een persoonlijk gesprek kan aangaan met een boekhouder, een jurist, een bankier en een expert in franchising!

Franchising Belgium Day is de dag voor iedereen die wil ondernemen, die een nieuwe activiteit wil starten, die wil investeren of een nieuwe wending aan zijn carrière wil geven.

Bent u klaar om uw keuze te maken, of heeft u vragen voor onze experten? Een veertigtal exposanten staan voor u klaar.

Leg de juiste contacten en neem deel aan de workshops met de experten uit dit domein. Alles wat u moet weten over franchising, op één dag. Om deze dag niet te missen staan de inschrijvingen voor het bezoeken van de Franchising Belgium Day open. Voor u in te schrijven klik hier.