Franchisewinkel Spar te Wolvertem in een nieuw kleedje

Geplaatst door: Franchising Belgium

Op donderdag 27 oktober heropent de Spar-winkel aan de Godshuisstraat 2A in Wolvertem zijn deuren na een grondige opfrissing. nodigen alle buurtbewoners uit op de openingsreceptie op woensdag 26 oktober tussen 18 en 21 uur voor een hapje, drankje en rondleiding.

Geboren en getogen in de retail

De nieuwe zaakvoerders, franchisenemers, zijn Bart, Katleen en Carolien CollierBroer en de twee zussen die van kinds af aan al bezig zijn met voeding. Hun ouders begonnen eind jaren 60 een beenhouwerij en nadien een buurtwinkel in Kapelle-op-den-Bos, niet ver van de huidige winkel in Wolvertem. Bart en Katleen werkten mee in de familiezaak en deden ook ervaring op in verschillende andere winkels. “Rond nieuwjaar begon het bij ons te kriebelen om zelf een winkel te beginnen”, zegt Katleen. “En die hebben we nu gevonden door de franchisewinkel Spar Wolvertem over te nemen. Wij zijn drie verschillende persoonlijkheden die elkaar heel goed aanvullen.

spar_wolvertem

Stevige opknapbeurt

De Spar franchisewinkel in Wolvertem had dringend nood aan een grondige opfrissing. “We vervangen bijvoorbeeld alle koelkasten en diepvriezers, we steken de groentemeubels in een nieuw jasje en we installeren een nieuwe stalling voor de winkelkarretjes”, zegt Katleen. “De voorgevel hebben we ook aangepakt een nieuw likje verf gegeven. Hij draagt bovendien vanaf nu het vernieuwde Spar-logo van Colruyt Group. Kortom, onze klanten zullen de vernieuwingen duidelijk merken.” Het is de bedoeling om binnen enkele jaren de winkel volledig in te richten volgens de stijl van de nieuwe generatie Spar-franchisewinkels.

Marktgevoel en nadruk op vers

In de vernieuwde Spar Wolvertem is de groente- en fruitafdeling het eerste wat de klanten tegenkomen. “We willen een marktgevoel creëren en onze klanten altijd verse groenten en fruit van de beste kwaliteit bieden”, aldus Katleen. Ook het assortiment bereide gerechten in de traiteurafdeling werd uitgebreid. Daarnaast biedt Spar Wolvertem een heel ruim aanbod producten voor dagelijks gebruik.

Voor meer informatie over de franchiseformule Spar klik hier.