Franchisewinkel Spar Merendree heropent na totaalrenovatie

Geplaatst door: Franchising Belgium

Op donderdag 15 maart opent de vernieuwde Spar franchisewinkel Merendree weer de deuren. De winkel werd volledig heringericht volgens de stijl van de nieuwe generatie Spar-franchisesupermarkten van Retail Partners Colruyt Group.

Grotere winkel met een marktgevoel

De Spar franchisewinkel Merendree sloot op 17 februari tijdelijk de deuren voor renovatiewerken. De winkel  werd volledig gestript en vernieuwd. De winkel ziet er fris en modern uit en werd ingericht volgens de stijl van de nieuwe generatie Spar-franchisesupermarkten van Retail Partners Colruyt Group. “We hebben nu een winkeloppervlakte van 500 m²”, vertellen f ranchisenemersKris en Kay. “Dat is maar liefst 130 m² groter dan vroeger. En alles is vernieuwd: de vloer, de verlichting, de koeltoog, de koelinstallatie …” Door de nieuwe inrichting met hoge en lage rekken krijgen de klanten een beter overzicht van de winkel.

60 jaar ervaring

Vijf jaar geleden nam Kris de zaak van zijn ouders over, twee jaar later stapte zijn partner Kay mee in de zaak. Franchisenemers Kris en Kay zijn ondertussen de derde generatie uitbaters in de 60-jarige geschiedenis van de Spar-franchisewinkel in de Veldestraat.

Voor meer info over het franchiseconcept van Spar van Retail Partners Colruyt Group, klik hier.