Franchisewinkel Spar La Roche heropent de deuren na volledige herinrichting

Geplaatst door: Franchising Belgium

Op donderdag 1 februari heropent de Spar-franchisewinkel in het centrum van La Roche-en-Ardenne na een volledige herinrichting. De winkel werd omgebouwd volgens de stijl van de nieuwe generatie Spar-franchisesupermarkten van Retail Partners Colruyt Group. Franchisenemer Philippe Massoz nodigt alle buurtbewoners en toeristen in de streek uit op de openingsreceptie op woensdag 31 januari.

In het centrum

De franchisewinkel Spar La Roche ligt in de Quai du Gravier nummer 1, midden in het toeristische centrum van La Roche-en-Ardenne. De winkel heeft een commerciële oppervlakte van 700 m². Klanten kunnen zich makkelijk langs de Ourthe parkeren. De winkel heeft bovendien een ondergrondse commerciële ruimte met doe-het-zelfmateriaal. Franchisenemer Philippe Massoz: “We hebben deze doe-het-zelfafdeling behouden omdat er in de regio heel wat toeristen en kampeerders zijn. De vraag naar basisartikelen blijft daardoor groot.” De zelfstandige ondernemer en zijn ploeg van 20 medewerkers willen hun klanten dan ook een optimale service verlenen. “Doordat het volledige gelijkvloers heringericht werd, kunnen we de klanten in een aangenamere, warmere omgeving ontvangen”, zegt Philippe, die trouwens ook Spar Vielsam en Spar Hastière uitbaat.

Kwaliteit en vlees uit de streek

“In onze beenhouwerij verkopen we alleen vlees afkomstig van 3 plaatselijke boerderijen gelegen binnen een straal van 15 km van de winkel. We zijn enorm trots op deze samenwerking met lokale telers die ons al geruime tijd kwalitatieve producten leveren. En ze zijn 100 % traceerbaar”, legt franchisenemer Philippe Massoz uit. Spar La Roche zet inderdaad in op kwalitatieve producten.

Over Spar Colruyt Group

De franchisewinkels van Spar Colruyt Group zijn gezellige buurtsupermarkten, uitgebaat door vakbekwame zelfstandige ondernemers die met eigen accenten hun winkel uniek maken.

Voor meer informatie over het franchiseconcept van Spar Colruyt Group, klik hier.