Franchisewinkel Spar Eke wint verkiezing ‘Groentevakman 2016’

Geplaatst door: Franchising Belgium

De franchisenemer van Spar Eke heeft de verkiezing ‘Groentevakman 2016’ gewonnen. Die wedstrijd beoordeelt de groenterayon van zelfstandige supermarkten op criteria zoals kwaliteit, presentatie en aanbod en daarnaast de productkennis van de winkelmedewerkers. De franchisenemers, zelfstandige ondernemers, Celine en Anne-Sophie Van Laecke van Spar Eke namen de prijs in ontvangst. Het was Karen Verplancke, Schoonste Boerin van Vlaanderen en gezicht van de wedstrijd, die de prijs mocht overhandigen. De wedstrijd ‘Groentevakman 2016’ is een organisatie van Flandria, Boerenbond, Buurtsuper en VLAM.

Rechtstreeks van bij de boer
Franchisenemers Celine en Anne-Sophie Van Laecke van Spar Eke zijn heel trots met deze bekroning. “Dit is een bevestiging van de vele inspanningen die we elke dag met heel het team doen. Het is ook een extra motivatie om voort te gaan op de ingeslagen weg. Daarnaast wil ik graag onze klanten bedanken voor het vertrouwen dat ze in ons stellen”, zegt franchisenemer Celine Van Laecke. “Groenten en fruit zijn een speerpunt van onze winkel. We schenken veel aandacht aan kwaliteit, versheid en presentatie en hebben een uitgebreid aanbod. Verschillende producten komen bovendien rechtstreeks van bij de boer. Denk maar aan aardbeien en kersen in de zomer en prei en bloemkool in de winter.”

Gratis krop sla voor elke klant
Naast de titel ‘Groentevakman 2016’ krijgt Spar Eke een waardebon t.w.v. 1.000 euro voor Flandria-groenten en exclusieve schorten van de Groentevakman. Daarnaast mogen de medewerkers van de franchisewinkel Spar Eke een gratis workshop volgen om hun groente-afdeling verder te laten groeien. Als bedanking schenkt Spar Eke zijn klanten een gratis krop sla.

Franchisewinkel Spar Eke: verse producten, scherpe prijzen en lekker eten
De zussen Celine en Anne-Sophie Van Laecke zijn jonge twintigers en leidden als franchisenemer,sinds januari 2015 samen Spar Eke. De Spar-winkel in het centrum van Eke onderscheidt zich met zijn scherpe prijzen, verse producten en persoonlijke service. Daarnaast maken de zelfstandige ondernemers en hun team het verschil met hun vakmanschap en liefde voor lekker eten. De franchisewinkel Spar Eke is één van de 220 zelfstandige Spar-supermarkten die aangesloten zijn bij Retail Partners Colruyt Group.

Retail Partners Colruyt Group
Retail Partners Colruyt Group groepeert alle activiteiten van Colruyt Group in België die te maken hebben met zelfstandige ondernemers. Met de 220 zelfstandige Spar-franchisenemers is er een intense samenwerking: toelevering, volledige ondersteuning en een verregaand overlegmodel.

Wenst u meer informatie over deze formule, klik hier of op het logo bij de formules die aanwerven op de homepage van onze website.