Franchisewinkel Carrefour Market van Gistel heropent

Geplaatst door: Franchising Belgium

De franchisewinkel van Carrefour Market in Gistel was sinds 11 juni gesloten voor grondige vernieuwingswerken. Op woensdag 28 juni opende de supermarkt aan de Nieuwpoortsesteenweg 31 opnieuw de deuren voor de klanten. De supermarkt volgt het laatste franchiseconcept van Carrefour Market, waarin een aangenaam kader gecreëerd werd dat gericht is op winkelcomfort. Het assortiment werd vernieuwd en nog meer aangepast aan de behoeften van de klanten en de nieuwe consumptietrends.

Winkelen in alle comfort

De franchisewinkel Market van Gistel onderging een grondige metamorfose om het winkelen sneller en aangenamer te maken. Zo werd de versmarkt aanzienlijk uitgebreid, zijn er digitale informatieschermen en werden de gangen verbreed. De winkel werd uitgerust met nieuwe milieuvriendelijke koelmeubels. De gezellige verlichting en de zachte kleuren zorgen bovendien voor een aangename sfeer. De versmarkt werd uitgebreid en wordt zo nog meer het paradepaardje van de winkel. Dankzij de lage meubels heeft de klant een volledig overzicht over de verschillende afdelingen.

Een vernieuwd assortiment aangepast aan de veranderende behoeften van de klant

Het vernieuwde franchiseconcept biedt een antwoord op de veranderende behoeften en verwachtingen van de klanten en hun consumptiegewoonten. Versheidkwaliteit en authentieke smaken staan voorop. Het aanbod speelt in op de trends van het moment.

Producten van eigen bodem en het accent op een vernieuwde versmarkt

We geven de voorrang aan producten van bij ons. Meer dan ooit werkt de franchiseformule Carrefour Market samen met lokale producenten om het hele jaar door authentieke, lekkere en verse producten te kunnen garanderen. Zo wordt in de afdeling groenten en fruit extra aandacht geschonken aan Belgische producten, met respect voor de seizoenen. Het aanbod groenten en fruit dat in bulk verkocht wordt, werd uitgebreid. De klant kan zo op maat kiezen welke hoeveelheid hij precies nodig heeft. De prachtige versmarkt onderstreept de positionering van Carrefour Market als dé versspecialist.

Respect voor de planeet

Bij de nieuwe inrichting werd ook aan het milieu gedacht. Dankzij de vernieuwde koelmeubels met deurtjes, de CO² neutrale koeling en de nieuwe ledverlichting wordt het energieverbruik aanzienlijk verminderd.

Voor meer informatie over het franchiseconcept van Carrefour Market, klik hier.