Franchisewinkel Carrefour Express van Dendermonde opent opnieuw de deuren

Geplaatst door: Franchising Belgium

Deze week opende de franchisewinkel in Derdermonde onder leiding van franchisenemer Pieter Muys opnieuw de deuren voor de klanten. De winkel volgt het laatste franchiseconcept van Carrefour Express, waarin een aangenaam kader gecreëerd werd dat gericht is op winkelcomfort. Het assortiment is breed en nog meer aangepast aan de behoeften van de klanten en de nieuwe consumptietrends.

Winkelen in alle comfort
De Express franchisewinkel van Dendermonde onderging een grondige metamorfose om het winkelen sneller en aangenamer te maken. De gezellige verlichting, de zachte kleuren van de herschilderde muren en de vrijgemaakte ramen zorgen bovendien voor een aangename sfeer. Dankzij de lage meubels heeft de klant een volledig overzicht over de verschillende afdelingen.

Een vernieuwd assortiment aangepast aan de veranderende behoeften van de klant
Het vernieuwde winkelconcept biedt een antwoord op de veranderende behoeften en verwachtingen van de klanten en hun consumptiegewoonten. Versheid, kwaliteit en authentieke smaken staan voorop. Het aanbod speelt in op de trends van het moment. Zo is er een bijzondere aandacht voor Bio-producten en vindt de klant o.m. een assortiment aan noten in bulk.

De vernieuwde Carrefour Express-franchisewinkel biedt een aantal diensten, zoals brood en koffiekoeken die meerdere keren per dag ter plaatse gebakken worden, versgeperst sinaasappelsap, vers bereide koffie, de verkoop van iTunes- & telefoonkaarten en een keuze aan bloemen.

Respect voor de planeet
Bij de nieuwe inrichting werd ook aan het milieu gedacht. Dankzij de nieuwe ledverlichting wordt het energieverbruik aanzienlijk verminderd.

Voor meer informatie over het franchiseconcept van Carrefour Express, klik hier.