Franchisewinkel Carrefour Express te Mol wordt overgenomen door medewerker van de winkel

Geplaatst door: Franchising Belgium

De Express franchisewinkel te Mol Ezaart werd zopas overgenomen door Lukas Ohnenik, een medewerker van de winkel sinds 2015. Samen met zijn vriendin Wendy Delaet wil de nieuwe franchisepartner de winkel verder doen evolueren en zo nóg klantgerichter maken. De overname komt ruim een jaar na het plotse overlijden van de vorige uitbater.

De nieuwe franchisepartner Lukas Ohnenik was al van bij de opening van de Express in 2015 aan de slag in de winkel. Hij heeft veel ervaring opgedaan om de winkel te kunnen beheren en de klanten te bekoren. Na het onverwachte overlijden van Dirk d’Heer, de vroegere franchisenemer van de winkel, groeide de wens om zijn carrière en nieuwe wending te geven. Zo besliste hij om zelf winkelverantwoordelijke te worden en in de voetsporen te treden van zijn voormalige chef.

Lukas en zijn vriendin Wendy hebben grootse plannen om de winkel verder uit te bouwen en de klant meer dan ooit centraal te plaatsen. Een van de eerste concrete stappen? De renovatie van de winkel die in augustus afgerond zou moeten zijn.

Een ruim assortiment, verse voeding, groenten en fruit, bakkerij en een gemotiveerde uitbater blijven de speerpunten van de winkel. De klant vindt er alles voor een volwaardig ontbijt, maar ook zoete tussendoortjes en desserts en kant-en-klare maaltijden. Het accent ligt op gezonde en verse voeding.

Daarnaast vindt men ook het basisassortiment voor dagelijkse boodschappen (verse beenhouwerij en gevogelte, vis, charcuterie, kaas, yoghurt, verse groenten en fruit, sauzen en specerijen, droge voeding, dranken, babyverzorging, schoonmaakproducten & wasmiddelen, parfumerie, afdeling dieren, tabak).

Voor meer informatie over het franchiseconcept van Carrefour Express, klik hier.