Her franchisenetwerk Tom & Co voltooit het jaar in stijl

Geplaatst door: Franchising Belgium

 Het franchisenetwerk Tom & Co, gespecialiseerd in voeding en accessoires voor huisdieren kende heel wat verhuizingen en nieuwe openingen tijdens deze laatste semester.

In maart, verhuisden de multi-franchisenemers Olivier en Jean-Marc Dupont hun franchisewinkel van Haine-Saint Paul l in Henegouwen naar een nieuwelocatie  op de Chaussée de Redemont 21.

In de maand mei verhuisde eveneens  de franchisenemer Fabien Durant van Philippeville naar zijn nieuwe locatie in de Rue de France 78B.

Opening van nieuwe franchisenemers

Begin juni, opende een nieuwe franchisewinkel van 650 m² in Herent (Tildoncksesteenweg 79) in de buurt van Leuven onder leiding van  franchisenemer Patrick Butteman.

In het begin van augustus, opende franchisenemer Cindy Van Puyenbroeck een gloednieuwe franchisewinkel Tom&Co in de provincie Antwerpen in Rijkevorsel (Merksplas steenweg 110)

En eind augustus, het was het de beurt voor de opening van een franchisewinkel van 650m2  in Fontaine l’Evêque in Henegouwen, onder leiding van de franchisenemer Jerome Clement, met een Tom & Wash gedeelte op  rue de Mons nummer 251.

Het franchisenetwerk van Tom & Co heeft momenteel 156 winkels in België, Frankrijk en Luxemburg, waarvan 125 in franchising worden uitgebaat en 8 geïntegreerde winkels in België.

Voor meer informatie over het franchiseconcept de Tom&Co , klik hier.