Franchisenetwerk Albert Heijn streeft naar een pand in Merksem

Geplaatst door: Franchising Belgium

De franchiseketen Albert Heijn wil een winkel openen in een voormalig pand van Smatch, aan de Bredabaan in Merksem. De timing van een eventuele opening is nog onzeker.

Kleurrijke winkelbuurt

Aan het uitstalraam van het leegstaande winkelpand, waar voordien een Smatch supermarkt gevestigd was, hangt een kennisgeving van een openbaar onderzoek. Het gaat om de aanvraag voor een omgevingsvergunning voor een nieuw filiaal van Albert Heijn. Het onderzoek loopt nog tot 2 juli. Of en wanneer de nieuwe supermarkt kan openen, is dus nog niet zeker.

Het pand ligt aan de Bredabaan 381, in een levendige en kleurrijke winkelbuurt waar onder andere ketens als Zeeman, Kruidvat, Hema, Lidl, Carrefour Express en de etnische supermarkt Tanger gevestigd zijn. De wijk kampt met leegstand maar is na een heraanleg van de straat aan een heropleving toe.

Het franchisenetwerk Albert Heijn België blijft erg actief op het vlak van winkelexpansie: recent kondigde de keten aan, een winkel te openen in het oude postkantoor op de Antwerpse Groenplaats, een prestigieuze locatie. Ook komen er nieuwe winkels in Gent, Oudenaarde en Leuven.

Voor meer informatie om franchisenemer te worden van Albert Heijn , klik hier.