Franchisenetwerk Albert Heijn lanceert Belgische app

Geplaatst door: Franchising Belgium

Vanaf vandaag kunnen ook shoppers van alle franchisewinkels Albert Heijn in België de gratis Albert Heijn app op hun smartphone downloaden. Klanten krijgen zo voordelen, klantenkaarten en duizenden recepten makkelijker te zien.

Bonuskaart en boodschappenlijstje

Met ‘Appie’ missen klanten geen enkel Bonusvoordeel meer, want ze kunnen de folder voortaan digitaal lezen op hun telefoon. Ook kunnen ze hun Bonuskaart toevoegen en personaliseren om extra korting te krijgen. Een boodschappenlijstje behoort eveneens tot de functionaliteiten: dat lijstje kan je aanpassen volgens de looproute in de winkel. Tot slot geeft de app ook makkelijk antwoord op de vraag “wat eten we vandaag?”: je vindt er namelijk wel 17.000 inspirerende recepten.

“Het franchiseneetwerk Albert Heijn België staat voor Hollandse prijzen, een verrassend assortiment en persoonlijke service. Met de Albert Heijn app stop je al dat voordeel in je telefoon – en heb je het altijd bij de hand”, zegt general manager Raf Van den Heuvel. “Ik mocht de app al proberen en ben super enthousiast. Het maakt winkelen bij Albert Heijn nog makkelijker, sneller en voordeliger.” 

De Belgische app blijft qua mogelijkheden voorlopig nog wel wat beperkter dan de Nederlandse: die biedt namelijk ook de mogelijkheid om digitaal zegeltjes te sparen en de smartphone in de winkel te gebruiken als zelfscanner. Appie werd al in 2009 gelanceerd en werd sindsdien al meer dan drie miljoen keer gedownload.

Voor meer informatie om franchisenemer te worden bij Albert Heijn, klik hier.