Franchisenemer Quick Naamsepoort verhuist naar Guldenvlies

Geplaatst door: Franchising Belgium

Op 18 augustus verhuist het personeel van Quick Naamsepoort naar een pand een honderdtal meter verderop op de Guldenvlieslaan 4, waar het zijn activiteiten zal voortzetten. Het oude franchiserestaurant Quick zal op 16 augustus de deuren sluiten. De nieuwe vestiging zal ook elke vrijdag- en zaterdagnacht open zijn, waardoor er een tiental banen bijkomen.

In deze Quick werd gekozen voor het decor ‘Bon Voisin’, helemaal volgens het nieuwe imago van Quick. Het restaurant heeft een oppervlakte van 632 m² en zal meer dan 200 zitplaatsen tellen, verdeeld over het gelijkvloers en twee verdiepingen. Het zal bovendien beschikken over een terras voor 40 personen en er zullen drie bestelzuilen ter beschikking worden gesteld van de klanten.

Het restaurant zal nog steeds in franchise worden uitgebaat door Rachid Azaoum. Het voltallige team van Quick Naamsepoort (die nog open blijft tot en met 16 augustus) blijft behouden en er komen een tiental banen bij dankzij de nachtopeningen op vrijdag en zaterdag.

Quick Guldenvlies zal alle dagen open zijn van 10.00 tot 24.00 uur en tot 5.00 uur op vrijdag en zaterdag.