Franchiseketen McDonald’s breidt zijn gamma uit

Geplaatst door: Franchising Belgium

Vanwege groot succes breidt de Maestro familie  van de franchiseformule McDonald’s uit met een eerste kippenburger: de Juicy Jane! Een perfecte mix van smaken en texturen waar kipliefhebbers van zullen watertanden.

Na de Generous Jack en de Amazing Angus, stelt de franchiseformule McDonald’s nu de Juicy Jane voor: de jongste telg van de Maestro familie zal de chicken loversonder ons zeker kunnen verleiden. Een heerlijke hamburger die bestaat uit een stuk licht gepaneerde en sappige kip, twee lange plakjes bacon die typisch zijn voor het Maestro-gamma, een bedje verse groenten,  Gruyère kaas en licht gekruide mayonaise voor dat typische genereuze karakter.

mcdo_juicyjane

Het Maestro-gamma bestaat uit een selectie burgers met dat tikkeltje meer. Een gamma dat terugkeert naar de essentie: de smaak en de echte burger-sensatie komen op de eerste plaats. Net zoals de Generous Jack en de Amazing Angus, wordt de Juicy Jane in een authentieke verpakking aangeboden: de burger gaat in een papieren zakje en wordt in zijn doosje geserveerd.

Voor de lancering van deze nieuwe burger haalt McDo opnieuw de Generous Fries uit de kast, in limited edition. Authentieke frietjes die uit aardappelen van topkwaliteit gesneden zijn en daarna in eigen schil gebakken.

De Juicy Jane is verkrijgbaar in alle Belgische McDonald’s franchiserestaurants aan een aanbevolen verkoopprijs van €5,30 en de Generous Fries vanaf €2,35 voor een medium portie. De aanbevolen verkoopprijs voor een medium menu is €7,80.