Franchisefromule Mobalpa is beurspartner!

Geplaatst door: Franchising Belgium

Mobalpa, het Franse bedrijf voor keukenmeubelen, badkamers en opbergmogelijkheden is een vaste waarde op Batibouw. Al jaren is de producent aanwezig in paleis 11 op een stand van 12m x 12m (144m²).

Ook dit jaar was de stand heel uitnodigend:  vier keukens en een appartement vertegenwoordigden de expertise van het merk. Mobalpa heeft op de beurs kunnen laten zien hoe een volledige leefruimte het best wordt ingericht – een van haar grootste troeven. In de leefruimte was uiteraard een keuken aanwezig, maar daarbovenop ook een zithoek, dressing en badkamer.

Zeven lokale Mobalpa-distributeurs ontvingen de bezoekers in een feestelijke en ontspannen sfeer op de stand,  om hen optimaal te informeren. Bijna 2500 catalogussen werden uitgedeeld en zo goed als alle vragen konden ter plaatse beantwoord worden. Om meer tijd te kunnen spenderen aan de geïnteresseerden tijdens de beurs, stelden de Mobalpa-medewerkers een afspraak in showroom voor. Zo kan er na de beurs in detail worden nagepraat over hun projecten.

Om in de sfeer van de beurs  te blijven, heeft Mobalpa enkele Batibouwcondities op poten gezet.

Mobalpa, die zich vooral onder franchising uitbreid in België is ook dit jaar weer aanwezig op de beurs Franchising & Partnership waar u alle informatie kan ophalen i.v.m hun franchiseconcept.

Een eerste indruk over hun franchiseconcept kan u vinden via deze link.

À propos de MOBALPA

Mobalpa is specialist in keukens, badkamers en opbergmogelijkheden en maakt deel uit van de Fournier-groep. De maatschappij werd opgericht in 1907 toen Eugène Fournier zijn houtbewerkingsmagazijn opende in de buurt van Thônes (Haute Savoie). Het merk zelf werd in 1949 gecreëerd door zijn zonen Marcel en Paul, die op dat moment keukens kast per kast aanbieden. In de jaren ’70 stelt het merk de eerste geïntegreerde keukens voor en zorgen ze voor innovatie. In 1992 breidt MOBALPA zijn aanbod uit met badkamers en accessoires (MOBALPA Sélection). Het aanbod wordt in de jaren ’90 vervolledigd met opbergmeubels en een sterke nadruk op meubels op maat.