Franchiseformule REDDY opent nu ook in Wallonië: REDDY Cuisines

Geplaatst door: Franchising Belgium

De franchiseformule REDDY gaat verder op het succesvolle elan van jubileumjaar 2019 en breidt het franchisenetwerk verder uit, ditmaal richting Wallonië. De eerste Waalse franchisewinkel is hiermee het vijfde REDDY-winkelpunt in België en opende eind februari de deuren. Gelegen op de grens van beide landsdelen wil REDDY Cuisines Braine-l’Alleud de harten van zowel Vlaamse als Waalse klanten veroveren.

Eind februari breidde de Belgische REDDY-familie opnieuw uit: op de site “Manufacture 65” op de Chaussée de Tubize 65 in Eigenbrakel opende de Duitse franchiseformule haar eerste Waalse vestiging. Zowel Vlaamse als Waalse klanten kunnen er nu ook Duitse kwaliteitskeukens op hun maat vinden.

Tweetaligheid als grote troef

Gelegen in Waals-Brabant, op de grens van beide landsdelen, spreekt REDDY Braine-l’Alleud niet enkel klanten uit het Waalse deel aan, maar ook uit de aangrenzende Vlaamse steden. Het jonge franchisenemers Bert Goossens en Davide Mazzarella zijn dan ook perfect tweetalig en dat is hun grote troef in de regio. Elke klant met een keukenwens kunnen zij helpen. Ondanks hun jonge leeftijd, hebben beiden al vele jaren ervaring in de sector en hebben nu eindelijk hun ambitie kunnen waarmaken: een eigen winkel openen. “Zelfstandig zijn is voor vele jonge ondernemers een droom, maar dat lukt enkel met de juiste ondersteuning,” zegt Bert Goossens, “wij hebben het plaatje rond gekregen en kunnen nu eindelijk keukens aan de man brengen op een manier waar we zelf 100% achter staan.”

Transparante prijsstrategie

REDDY is het franchiseconcept van MHK Group, die met meer dan 3.000 aangesloten keukenspecialisten, de grootste inkoopgroepering vormt op de Europese keukenmarkt. De grote volumes zorgen dan ook voor betere inkoopprijzen en daar profiteren klanten bij REDDY van mee. “Onze klanten krijgen meteen onze beste prijs, in alle transparantie,” vertelt Davide, “we goochelen niet met promo’s of gratis producten bij aankoop. Om te bewijzen dat je bij REDDY meteen de beste deal krijgt, ontvang je bij offerte bovendien een leuk bedankje!”

een bijzondere showroom

In de nieuwe showroom zijn 19 keukens te bewonderen, in verschillende stijlen en prijsklassen, maar ook voor verdere huisinrichting kan je er inspiratie opdoen. Geniet gerust van een drankje in de gezellige lounge, terwijl kinderen naar hartenlust spelen in de kinderhoek.

Voor meer informatie om franchisenemers te worden bij Reddy, klik hier.