Franchiseformule Gautier aanwezig op internationale meubelbeurs in Shanghai

Geplaatst door: Franchising Belgium

Een Franse familiebedrijf dat zich ontwikkelt via franchising

De franchiseformule Gautier is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerp en de verkoop van meubilair uit Frankrijk. Opgericht in 1960 in de Vendée en gelanceerd via franchising voor zijn ontwikkeling in 2005, heeft het momenteel meer dan 120 franchiseverkooppunten over de hele wereld. Het meubilair dat in de winkels wordt uitgelicht, wordt ontworpen en geproduceerd in de 3 fabrieken van de groep in Vendée. De franchisenemers van Gautier verwelkomen de klanten in het hart van de ruimtes die als echte interieurs zijn ingericht en waar de collecties in een heldere sfeer worden gepresenteerd. In 2019 werd het merk Gautier door het tijdschrift “Capital” uitgeroepen tot een van de beste merken in Frankrijk op het gebied van klantenservice.

Het franchisenetwerk van Gautier blijft groeien met gemiddeld 10 nieuwe franchisenemers per jaar in Frankrijk en in het buitenland.

In België zijn de meubelen van Gautier nu te vinden in verschillende multimerken winkels in de sector, maar om haar merk internationaal te blijven ontwikkelen, is Gautier momenteel op zoek naar dynamische en gepassioneerde mensen die willen investeren in een verrijkend professioneel en menselijk avontuur.

Aanwezigheid op de Internationale Meubelbeurs van Shanghai

Gautier zal opnieuw aanwezig zijn op deze prestigieuze show in Shanghai van 9 tot 12 september 2019 waar hij zijn nieuwste collecties zal presenteren. Gautier zal meubels uit Frankrijk tentoonstellen, synoniem voor de Franse manier van leven. Deze beurs trekt jaarlijks bijna 160.000 bezoekers en meer dan 3.500 exposanten uit de hele wereld: haar invloed strekt zich uit tot ver buiten de grenzen van Azië. Gautier maakt gebruik van dit jaarlijkse evenement om haar merk te promoten en goede contacten te leggen met potentiële franchisenemers in het buitenland.

Voor meer informatie om franchisenemer te worden bij Gautier, klik hier.