Franchiseformule Domino’s Pizza in volle expansie

Geplaatst door: Franchising Belgium

Na de opening van twee nieuwe franchiseverkooppunten begin november in Leuven en Harelbeke, zet franchiseketen Domino’s Pizza zijn ontwikkeling verder met de opening van nog twee nieuwe nieuwe franchiseverkooppunten in Kortrijk en Verviers op 23 en 27 november 2018.

Domino’s Pizza Kortrijk

Hussein Mamlouk, een multi-franchisenemer die reeds zijn eerste franchiserestaurant in het centrum van Kortrijk opende, heeft besloten een tweede te openen aan de Meensesteenweg 15. Maar dat is nog niet alles, want begin november opende hij ook het franchiseverkooppunt van Harelbeke. En hij baat ook twee Domino’s Pizza in Gent uit in franchising.
.
Het nieuwste franchiserestaurant in Kortrijk, het 66e in het Belgische franchisenetwerk van Domino’s Pizza, heeft een oppervlakte van 156 m² en biedt ook 22 zitplaatsen voor consumptie ter plaatse.

Domino’s Pizza Verviers

Ook Verviers kreeg zijn eerste Domino’s Pizza’s-franchiserestaurant, gevestigd in het voormalige McDonald’s pand aan de Place Verte, met een oppervlakte van 300 m², waarvan 75 zitplaatsen op twee verdiepingen. Dit is het 67ste franchiseverkooppunt van Domino’s Pizza in België.

 

De franchisenemer Dragos Petre is een nieuwkomer bij Domino’s Pizza, maar is geen beginner in de franchisewereld. Hij maakte in 2007 zijn debuut in de fastfoodindustrie als manager van Quick in Jambes, die hij meer dan 6 jaar leidde. Vervolgens werd hij trainer bij Quick, om door te groeien tot International Training Manager, waarbij hij de opening opvolgde van Quick in Turkije en Tunesië. In 2015 werd hij District Manager voor Burger Brands Belgium.

Voor meer informatie over de franchise van Domino’s Pizza, klik hier.