Franchiseformule Battery Street lanceert de “Battery Street Corner”

Geplaatst door: Franchising Belgium

Battery Street, het one stop franchiseconcept van Battery Supplies NV uit Deerlijk, lanceert nu ook de “Battery Street Corner”-formule die ze ook via franchising willen uitbaten.

 
Net als bij de Shop, kan men bij een Corner alle batterijen voor alle toepassingen vinden, zowel voor B2C als B2B. De Corner is een kleinere franchiseformule die tegemoet komt aan de vraag vanuit de markt, meer bepaald bestaande handelszaken die op zoek zijn naar uitbreiding van hun assortiment. Méér omzet halen uit je bestaande klanten, en méér klanten aantrekken vanuit de productgroep batterijen, is hierbij de insteek. Dit alles met minimale investeringen.
In België heeft Battery Street 4 winkels in eigen beheer en sinds 1 jaar één franchisenemer in Heist-op-den-Berg. Begin 2016 opent een 2de franchisenemer een winkel in Brugge. In Nederland en Malta zijn er ondertussen nog 3 franchisenemers gestart. Allemaal volwaardige shops. De Corner zal ons een versnelde penetratie in de markt en bredere naambekendheid bieden. 
U kan de nieuwe Corner franchiseformule, net als de Shop franchiseformule, komen ontdekken op de beurs Franchising Vlaanderen op donderdag 129 oktober in Flanders Expo.