Franchiseformule Anytime Fitness opent 5de fitnessclub in België

Geplaatst door: Franchising Belgium

Anytime Fitness, ’s werelds grootste en snelst groeiende 24-uurs franchise-fitnessketen, opent in mei haar nieuwste vestiging in België. Deze vijfde fitnessclub in België wordt gevestigd in Stekene. Franchisenemer is Henk Sariman, reeds zijdelings betrokken bij de succesvol Anytime Fitness club in het Zeeuws-Vlaamse Axel.

Ambitie om te groeien

Henk heeft de ambitie om binnen 10 jaar vijf tot tien vestigingen van de van oorsprong Amerikaanse formule te open in Oost-Vlaanderen. Dit sluit goed aan bij de ambities van de franchiseformule Anytime Fitness Benelux.

“Als ‘oud’- fitnessondernemer heb ik met mijn stand-alone clubs de nodige uitdagingen gehad in een verdringingsmarkt. Het Anytime Fitness franchiseconcept is een beproefd model. Het geeft mij de ondersteuning om op diverse vlakken een club rendabel te kunnen laten draaien. De financiële stabiliteit, de groei van het franchiseconcept en de grootte van het concept geeft voor mij de kracht van de formule aan.”

Henk Sariman (links) en Petro Hameleers (Anytime Fitness Benelux) zetten de handtekening onder de samenwerking die leidt tot de opening van Anytime Fitness Stekene.

Waarom Henk voor Stekene als vestigingsplaats koos?

“Door de combinatie van een groot potentieel van fitnessbeoefenaars in Stekene en omgeving en het zeer krachtige franchiseconcept van Anytime Fitness zie ik hele grote kansen om een doelgroep sporters aan te spreken. Dat leden 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar terecht kunnen, is een zeer groot onderscheidend vermogen in de regio Stekene.”

Veel mensen kennen nog steeds een drempel om naar een massale sportschool te gaan. “Men weet niet wat te doen, hoe te trainen en voelt zich niet op zijn of haar gemak”, zo vertelt Henk Sariman. “Wat het doel ook is. Of dit nu afvallen, conditieverbetering, spierverbetering of een verbeterde houding is, Anytime Fitness is in staat om iedereen te bieden wat hij of zij nodig heeft.”

Coachen naar het gewenste resultaat

Klanten op maat coachen naar het gewenste resultaat is dan ook waar het concept zich duidelijk anders mee in de markt profileert. “Anytime Fitness staat letterlijk dichtbij de klant. Samen met de persoonlijke aanpak biedt dit onze leden de beleving die zij zoeken en waardoor ze met plezier naar de club toe blijven komen.”

In dit pand opent medio mei 2017 Anytime Fitness Stekene. De verbouw- en voorverkoopfase is momenteel bezig

Over Anytime Fitness

Op dit moment zijn er ruim 3500 clubs wereldwijd open, in 5 continenten. Elke dag wordt er ergens in de wereld een nieuwe 24/7 club geopend en om de drie minuten schrijft een nieuw lid zich in. Elk moment kan het 3 miljoenste lid bij de familie worden begroet. In de Benelux zijn nu 58 clubs operationeel.

Anytime Fitness is als snelst groeiende franchise-fitnessketen ter wereld, in 2015 en 2016 verkozen tot #1 Top Global Concept, door Entrepreneur Magazine, vanwege haar formule, groei en financiële stabiliteit.

Voor meer informatie over het franchiseconcept van Anytime fitness klik hier.