Franchise-keten Troc.com zag tot 15% meer aanbod in de paasvakantie

Geplaatst door: Franchising Belgium

De helft van de Belgen houdt een grote lenteschoonmaak
De grote lenteschoonmaak is nog steeds populair: bij 1 op 2 Belgische huishoudens krijgt de woning dezer dagen een grondige poetsbeurt. In 85% van de gevallen stoten we daarbij op spullen die we niet (meer) nodig hebben en vaak (25%) verkopen we deze. Goed nieuws dus voor de franchisenemers van Troc.com; zij zagen in de voorbije paasvakantie tot 15% meer aangeboden producten in vergelijking met de weken voordien.

Geld verdienen aan de grote lenteschoonmaak? Het kan!
Bij een grote schoonmaak stoten we in 85% van de gevallen op ongebruikte of ongewenste voorwerpen, verstopt in laden en kasten of weggemoffeld op zolder. Dit is dan ook de ideale gelegenheid om er eindelijk komaf mee te maken.

Tijdens de voorbije paasvakantie kregen de franchisewinkels van Troc.com kregen zo’n 15% meer goederen aangeboden. Er wordt verwacht dat dit in de komende weken – wanneer er mooier weer aankomt – nog zal toenemen.

“Tijdens de paasvakantie is het traditioneel een pak drukker in onze tweedehandswinkels, en dit was ook dit jaar het geval. Steeds meer Belgen verkopen hun ongebruikte spullen; niet alleen hun portemonnee wordt er beter van, maar ook het milieu. Vaak doen ze bij ons dan inspiratie op om hun interieur op te frissen! Ook fietsen, tuindecoratie en –meubelen gaan dezer dagen vlot – en voor een prijsje – over de toonbank,” besluit Pierre Boseret, Franchisegever, Algemeen Directeur van Troc.com België.

Over de franchise Troc.com
De allereerste Troc winkel voor tweedehandsverkoop opende zijn deuren in 1982 in Frankrijk. Vandaag is de franchiseformule Troc.com uitgegroeid tot een succesvol netwerk met meer dan 160 franchisewinkels in zes Europese landen (Frankrijk, België, Luxemburg, Zwitserland, Duitsland en Spanje). De eerste Belgische Troc.com werd in 1996 geopend. In België telt de franchise-keten Troc.com vandaag 28 winkels, waarvan 7 in Vlaanderen, 5 in Brussel en 16 winkels in Wallonië.
Bij de franchise Troc.com bepaalt een expert samen met jou wat jouw goederen waard zijn. Daarna kan je jouw goederen zowel cash laten inkopen, waarbij je er meteen contant geld voor krijgt, of je kan ze in depot laten nemen. Daarna worden de goederen optimaal uitgestald in de toonzaal en meteen online geplaatst.

Wenst u meer informatie over deze formule, klik hier of op het logo bij de formules die aanwerven “ op de homepage van onze website.